2019 yıl sonu “Diyabet Okulu” mezunlarını verdi
26 Aralık 2019

Sağlık Bakanlığı tarafından “Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı” kapsamında, hastanemizde multidisipliner bir ekip anlayışıyla hizmete devam eden Diyabet Okulu, 2019 Aralık ayında 52 mezununu verdi.

Diyabetli hasta ve yakınlarının diyabet konusunda bilinçlenmesi ve bu eğitimleri günlük yaşamlarında etkili bir şekilde uygulamaya geçirmeleri amacıyla hizmet verilen diyabet okulumuzda; yatarak tedavi gören ve polikliniğe başvuran diyabet hastalarına bireysel eğitimler her gün mesai saatleri içinde devam etmekle birlikte diyabet okulu eğitimlerimiz her ay düzenli periyotlarla yapılmaktadır. 2019 yılı diyabet okulu ekibimizin hastane içi vermiş oldukları eğitimlerin yanında Bornova Huzurevine de ziyarette bulunularak diyabet eğitimi etkinliği yapıldı. Diyabetin farkında olun farklı olun” anlayışıyla devam eden eğitimlerimiz ile diyabet okulu ekibimiz  yeni yılda da en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir.