Hastanemizde M. Mehmet SEYYİDOĞLU Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi
24 Eylül 2019

• IMG-20190920-WA0027 (1).jpg
Hastanemiz bünyesinde kurulan SOSYAL KOMİTE; yoğun yaşam ve iş temposunda görev yapan bütün çalışanlarımızın asıl iş ve görevleri dışında, sosyal faaliyetler ve spor etkinlikleri ile katılımcı, dinamik, etkin, yardımlaşma ve dayanışmayı öne çıkaran, kurumsal ve toplumsal değerlere saygılı, empati ve sempati temelinde birlikte hareket edebilen, takım ruhu ve ekip çalışmasını içtenlikle benimseyerek değer üreten bir örgüt kültürü ve bilincini yaratmak ve yaşatmak vizyonu ve ruhu ile şekillendi.

Bu niyet ile birlikte, sağlığın en yakın dostu hareketli yaşam ve nihayet spor olduğu gerçeğinden hareketle, gerek bireysel gerekse toplumsal olarak sporsal faaliyetler bizim için vazgeçilmezdir. Ataletin, uyuşukluğun, miskinliğin ve nihayet sağlıksız bir yaşamın panzehiri olan sporsal faaliyetler bizi daha dinamik, dikkatli, verimli, sağlıklı ve yaşam kalitesi yükselen bireyler ve toplumlar olma yolunda en güçlü destekçimiz olacaktır.

Bu anlayıştan hareketle düzenlemiş olduğumuz Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi birimler arası M. Mehmet SEYYİDOĞLU Masa Tenisi Turnuvasına farklı birim ve görevlerde bulunan 54 sağlık çalışanı, 13 takım halinde katılım göstermiştir.

Turnuva finalinde kazanan Veteran Ergenler olurken, Grup Domates takımı ikinci, Maaş takımı ise turnuva üçüncüsü oldu.

Turnuvanın asıl kazananları, turnuva ilk gününden bugüne kadar geçen sürede, sporun, vefanın, rekabetin, sportmenliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, heyecanın ve sempatinin egemen olduğu, iletişimin en güzel örneklerini sergileyen sağlık çalışanları olmuştur.

Bu vesile ile Turnuvamıza ismini verdiğimiz değerli çalışma arkadaşımız, merhum M. Mehmet SEYYİDOĞLU’na Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Ayrıca turnuva süresince emeği geçen herkese, komitemiz ve kurumumuz adına teşekkür eder, katılımın her geçen gün artacağını düşündüğümüz turnuvalarımızın, organizasyonlarımızın gelenekselleşmesi için elimizden gelen desteği vereceğimizin bilinmesini isteriz.

Sporla, sağlıklı yarınlara...