Hastanemiz Yemekhane Çalışanlarına Teşekkür Belgesi
20 Mart 2020

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinde, hastane çalışanlarından tam not alan yemekhane personeli, hastane yönetimi tarafından teşekkür belgesi  ile ödüllendirildi.

Hastane yemekhanesinde titizlik ve özverili bir şekilde hizmet veren 15 yemekhane personelinin kaliteli çalışması, hastane çalışan memnuniyeti anketine ve dilek şikayet memnuniyet kutularına da yansıdı. Çalışanların kalbini kazanan yemekhane personeli;  güzel sonuçlar doğrultusunda hastane yönetimi tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Teşekkür belgesi yemekhane personeli adına usta başı Turan ÖZDEMİR’ e  ve diyetisyen Özlem KAÇMAZ’ a verildi.

Yapılan yemeklerin herkes tarafından beğenilmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Özdemir  'bize bu belgeyi layık gören hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederim.'dedi.