Hastanemiz 'İzmir Bornova Sağlık Kurumları Koordinasyon Toplantısı'na Ev Sahipliği Yaptı
09 Ekim 2018

İzmir Bornova Sağlık Kurumları Koordinasyon Toplantısında; Bornova Kaymakamı  Sayın Fatih GENEL,  Bornova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Vahap Tevfik OĞUZ,  Bornova İlçesi Sağlık Kurumları Yöneticileri hastanemiz toplantı salonunda bir araya geldi.Toplantıda;  sağlık hizmetlerinin  bütünlük ve işbirliği ile yürütülmesi ,  sağlık hizmetlerinde etkin bir koordinasyon sağlanması , hizmet sunumunda yaşanan sorunlar ve çözümleri konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Hastaneyi çok beğendiğini ifade eden Bornova Kaymakamı Sayın  Fatih GENEL ve Bornova İlçe Sağlık Kurumları Yöneticileri ev sahipliğinden dolayı hastane yönetimine teşekkür etti ve memnuniyetlerini bildirerek ayrıldı.