Covid-19 ile Mücadele Hastanemize 'Başarı Belgesi' Sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 09/07/2020

Covid-19 hastalığının ülkemizde görülmesi sonrasında İzmir’ de pandemi hastanesi olarak Sağlık Bakanlığı’ nın güncel yönergeleri ile yüzlerce hastaya hizmet veren Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi, Bornova Kaymakamı Fatih Genel tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Abdurrahman Hamdi İnan, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Şule Zenginler ve Acil Tıp Uzmanı Dr. Osman Acar’a Bornova İlçe Sağlık Müdürü Dr. V. Tevfik Oğuz tarafından başarı belgeleri sunuldu.

Bu zorlu süreçte Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin büyük özveri ve fedakarlıkla başarılı çalışmalarını devam ettirdiğini ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Abdurrahman Hamdi İnan  ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirilen hastane adına Bornova Kaymakamı Sayın Fatih Genel ve Bornova İlçe Sağlık Müdürü Dr. V. Tevfik Oğuz’ a teşekkürlerini iletti.

• IMG-20200608-WA0015.jpg
  • IMG-20200610-WA0007 (1).jpg