Hastanemizde 2019 yılı Masa Başı Deprem Tatbikatı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 24/12/2019

İzmir İli olası bir deprem durumunda; hastane olarak depreme hazırlıklı olup neler yapılabileceğini görmek, hızlı ve güvenli müdahale sağlamak amacıyla Hastane Sivil Savunma Birimi tarafından Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında, “Masa Başı Deprem Tatbikatı” gerçekleştirildi.

Hastane Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Başhekim Doç. Dr. A. Hamdi İnan başkanlığında depremin konu alındığı senaryo hazırlanarak masa başı tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat sonrasında tespit edilen aksaklıkların neler olacağı ve acil durum sürecinde ne şekilde hareket edileceği katılımcılara aktarıldı.