Hastanemizde "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" Kutlandı.

Güncelleme Tarihi: 18/10/2019

• 4.JPG
  • 5.JPG
  • 7.JPG
  • 3.JPG
  • 8.JPG
  • 9.JPG
Hastanemizde “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” Kutlandı.

Hastanemizde ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ kapsamında düzenlenen etkinlikte hastanemizde yatan yaşlı hastalar hastane yönetim ekibi tarafından ziyaret edildi.

Hastane başhekimi Op. Dr. A. Hamdi İnan, başhekim yardımcıları Uzm. Dr. Gül Bozdemir, Uzm. Dr. Rafet Beyhan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Uzm. Hem. Sevgi Çınar hastanede yatan yaşlı hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve karanfil dağıtılarak yaşlılar günü kutlandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve refakatçileri, unutulmadıkları için hastane yönetimine teşekkür etti.