Hastanemizde Aşure Günü Etkinliği Düzenlendi
16 Eylül 2019

Hastanemiz soysal komitesi hasta, hasta yakınları ve personel için aşure günü düzenledi. Ertelediğimiz/ötelediğimiz, fırsat bulamadığımız, zaman ayıramadığımız ve eksikliğini hissettiğimiz bazı yapılabilirleri; arabuluculuk, önayak olma, bir araya getirme, ortak zemin oluşturma ve rutin akışa güzel birkaç nefes alış eklemek amacıyla kurulan hastanemiz sosyal komitesinin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte 1000 kişilik aşure dağıtıldı.

Muharrem ayının onuncu günü olarak bilinen aşure günü aynı zamanda birlik, beraberlik,kardeşlik,paylaşma,dayanışma ve bereketin simgesidir.Hastanemizde sosyal komite öncülüğünde hastane çalışanlarının katkılarıyla düzenlenen etkinlikte çalışanlarımızla hem günün önemi hem de birlikte dayanışmanın verdiği samimiyetle güzel dakikalar yaşandı.

• IMG-20190913-WA0003.jpg