"Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Bölge Eğitimi" Hastanemiz Konferans Salonunda Gerçekleştirildi
20 Mart 2020

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü  Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi;Ürün Takip Sistemi (ÜTS) ile ilgili sahada yaşanan sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından düzenlenen  Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Bölge Eğitimi toplantısına ev sahipliği yapti.

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Op. Dr. Mustafa Gönen Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Daire Başkanı Aydın KAPLAN, Birim Sorumlusu Mehmet Doğan ERDEM, Ürün Denetmeni Demir Mesut ÖZTAŞ, Biyomedikal Mühendisleri Gönül ERCAN, Şenay SAT GÜNEŞ, Pınar KUBASIK, Merve AYIK, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Uz. Dr. Hüseyin BOZDEMİR,  Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkan Yardımcısı Dr. Özgür SÖNMEZ ve Sevcan EKİZLER GÜNEY, Sağlık Hizmetleri, Eczacılık Biriminden Uz. Eser GÜLER, Birim Sorumlusu Murat Tuncer, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Statejik planlama biriminden Dilek ARSLAN ve Fatma OBUZ, Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdurrahman Hamdi İNAN, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Rafet BEYHAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevgi Çınar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Nacır katıldı.  Diğer taraftan; İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, Kütahya ve Uşak İl Sağlık Müdürlükleri katıldı.

Eğitim, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Daire Başkanı Aydın KAPLANHastane Başhekimi Op.Dr. Abdurrahman Hamdi İNAN , Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Uz.Dr. Hüseyin BOZDEMİR inaçılış konuşmalarıyla başladı. Ürün Takip Süreçleri, Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemi Modülü, Tıbbi Cihazların Test, Kontrol ve Kalibrasyonları, Yeni Tıbbi Cihaz Regülasyonları hakkında birim sorumlularına ve hastane yöneticilerine bilgilendirme yapılarak eğitim sonunda teşekkür belgelerin takdimi ile program son buldu.

• IMG_7170.jpg