Hastanemiz Konferans Salonunda Proje Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
18 Ocak 2019

Hastanemiz  “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Hizmetlerinde Telemedikal Sistemlerinin Kullanılması” Projesinin Tanıtımına Koordinasyon Merkezi Olarak Ev Sahipliği Yaptı.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen, Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Hizmetlerinde Telemedikal Sistemlerinin Kullanılması” projesinin tanıtımında hastanemiz konferans salonunda açılış töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Birol DURUKAN ve Başkan Yardımcıları, Bornova İlçe Sağlık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yöneticileri, Bornova Huzur Evi Müdürü, Ege Üniversitesi öğretim görevlileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile hastane yöneticileri katıldı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ARGE ve Sağlık İnovasyonu Birimi Proje Koordinatörü Mühendis Hüseyin Zakir Barut proje sunumunda, projenin amacı ve detayları konusunda açıklamalarda bulundu.