İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 04/12/2018

İbrahim ŞİMŞEK

1983 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. 2001 yılında Mucur Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik bölümünü bitirdi. 2003 yılında Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar Sağlık Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümünü bitirdi. 2003 yılında Sivas Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde göreve başladı. Bu hastanede çeşitli birimlerde çalıştıktan sonra 2005 yılında İzmir Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi’nde görevine devam etti. 2010 yılında  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 2011 yılında Menemen Devlet Hastanesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılında İzmir Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandı. 2017 Temmuz ayından itibaren Urla Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı.2018 Şubat ayından itibaren ise hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.